SPAVAJTE KAO NA OBLACIMA

Bebi program

Ponuda sadrži kompletan program za bebe. Od rođenja do prvih bebinih koraka obezbeđuje bezbrižne i kvalitetne dane. Proizvodi koji prate trendove, rađeni su  od materijala koji je proverenog kvaliteta.  Visok kvalitet po najpovoljnijim cenama za potrebe roditelja i njihovih beba.

OSECAJ SIGURNOSTI ZA VAŠU BEBU

Bebi jastuk

Bebi jastuk može da se koristiti od samog rođenja deteta kao pomoć majci pri dojenju, u drugom, trećem i četvrtom mesecu, bebu u poluležećem položaju možete hraniti a nakon petog meseca beba može samostalno sedeti.

Stavljanje bebe na jastuk budi kod bebe osećaj sigurnosti i opuštenosti. Kao siguran oslonac jastuk stvara savršen prostor da bebe ispitaju svoje granice i prepoznaju trenutak kada su spremne za samostalno sedenje. Idealan za roditelje da sagledaju mogućnosti svog deteta i prate njegov motorički razvoj.

Jastuk je pravljen od belog pamuka i punjen antialergijskim silikonskim vlaknom, pere se u mašini na 40 stepeni, na programu namenjenom za pranje vune, odnosno ne sme ići na jaku centrifugu. Jastučnice sa dodatkom se skidaju, a poseban dodatak može da se odloži u poseban džep na poleđini jastuka. Dostupan je u pet boja.

PORUČITE BEBI JASTUK

ZABAVNI OBLICI ŽIVOTINJA

Peškiri za bebe

Peškiri za bebe rađeni su od najfinijeg materijala. Prilagođeni su za osetljivu kožu bebe sklonu ekcemima i alergiji.

Ponuda sadrži različite dimenzije, oblike i boje koje će učiniti zabavnim svako kupanje Vaših mališana.

Idealni za održavanje, peru se na 60 ili na 90 stepeni. Njihov sastav čini da se brzo suše i da mogu biti u upotrebi neposredno nakon iskuvavanja.

Sušenje u mašini za sušenje veša doprineće njihovoj još većoj mekoći.

PORUČITE BEBI PEŠKIR

NEKA VAŠA BEBA UŽIVA

Posteljina za bebe

Prilikom odabira posteljine za bebe imate široku mogućnost odabira kombinacije koja je savršena za Vašu bebu. Idealna kombinacija koja će zadovoljiti sve potrebe je komplet koji sadrži jastuk, jastučnicu, jorgan sa navlakom, čaršav i ogradicu za krevetić.

Imate apsolutnu slobodu izbora i u skladu sa željama i potrebama možete poručiti za Vas idealnu kombinaciju.

Ukoliko u ponudi nije navedeno ono što ste zamislili, daćemo sve od sebe da Vašu ideju realizujemo na obostrano zadovoljstvo.

PORUČITE BEBI POSTELJINU

PRVA OBUĆA VAŠE BEBE

Cipelice za bebe

Nehodajuće cipelice rađene su od najfinije italijanske kože i sa spoljne i sa unutrašnje strane, prilagođene bebama i ne stvaraju nikakav oblik alergije.
Svaka od ovih cipelica predstavlja produkt ručnog rada, najkvalitetnije kože i velike ljubavi.
U našoj ponudi možete pronaći različite brojeve, odnosno dužine gazišta, boje i oblika.

Nehodajuće cipelice su osnovna i prva obuća vaše bebe sve dok ne stane na svoje nogice i krene svojim putem.

PORUČITE CIPELICE
87%

BEBI JASTUK POMOĆ PRILIKOM DOJENJA

90%

BEBA KORISTI NAŠE PROIZVODE

93%

DOPADLJIV DIZAJN

100%

PRAKTIČNI PROIZVODI

BEBI PROGRAM

Pogledajte našu ponudu

Kompletirajte sobu Vaše bebe sa izuzetnim proizvodima iz širokog asortimana našeg bebi programa. Iz ponude izdvajamo zabavne peškiriće, posteljinu sa zanimljivim motivima životinja. Najprodavaniji model iz bebi programa predstavlja bebi jastuk, koji se već od samog rođenja deteta pokazao kao velika pomoć majkama pri dojenju.