SPAVAJTE KAO NA OBLACIMA

Jastuci standardnog oblika

Na kvalitet života utiče kvalitet sna. Za odabir jastuka potrebno je izdvojiti vreme i posvetiti posebnu pažnju. Za Vaš kvalitetan san napravili smo jedinstvenu ponudu jastuka koji  po svom sastavu i kvalitetu imaju primat na domaćem i evropskom tržištu. Dugogodišnji odabir naših potrošača potvrda je da smo pronašli ono što je najbolje za Vas.

IDEALAN ZA SPAVANJE

Jastuk punjen seckanom memorijskom penom

  • visoko elastične memorijske pene

  • idealan za sve položaje spavanja

  • otklanja napetost vratnog dela

Jastuci punjeni od seckane meorijske pene napravljeni su sa namenom da otklone ukočenost i napetost u vratu i ramenom delu. Nihov sastav i oblik učiniće da imate kvalitetan i udoban san. Proces punjenja jastuka memorijskom penom je strogo kontrolisan i obezbeđuje trajnu sigurnost. Sastav memorisjke pene omogućuje da se jastuk prilagodi u potpunosti Vašem telu i da obezbedi kvalitet sna.

PORUČITE JASTUK PUNJEN MEMORIJSKOM PENOM

MODEL IDEALAN ZA PUTOVANJA

Anatomski jastuk

  • terapeutsko dejstvo

  • potpora vratnom delu kičme i glave

    • obezbeđuje san bez ukočenoti i bola

Po svom obliku i strukturi namenjen je onima koji osećaju bol i ukočenost u vratu i leđima. Anatomski jastuci različitih su dimenzija i savršeni za bilo koji odabir položaja za spavanje. Lak za održavanje. Mogućnost pranja na 60 stepeni čini ga idealnim zbog lakog otklanjanja grinja i bakterija.

PORUČITE ANATOMSKI JASTUK

STVARANJE SAVRŠENE MIKROKLIME

Jastuci punjeni perjem,paperjem, pamuk/vlaknom

Perje izuzetno propušta vlagu i stvara nepovoljne uslove za razmnožavanje grinja. Kao rezultat visoke gustoće inleta količina grinja čak i u slabo održavanim perjanim proizvodima je zanemarljiva. Idealan za stvaranje savršene mikroklime u krevetu koja je neohodna svakom čoveku za miran i dubok san.

Jorgani punjeni paperjem dobijaju formu vazdušnog tepiha i kao takvi predstavljaju nepogrešiv izbor za sve one koji žele  ugodan san. Stvaranje idealnih uslova koji su neophodni za naše telo tokom sna omogućava da se svakog jutra budimo odmorni i naspavani. Idealna kombinacija najfinijeg  perja i paperja stvara toplotu i mekoću. Po svom sastavu se u potpunosti prilagođava obliku tela.

PORUČITE JASTUK
98%

OTKLANJA NAPETOST

100%

KONTROLISANA PROIZVODNJA

70%

PAPERJE STANDARNI JASTUK

100%

PAPERJE TROKOMORNI JASTUK

JASTUCI STANDARDNOG OBLIKA

Pogledajte našu ponudu

Ukoliko ste u potrazi za proizvodom koji se u potpunosti prilagođava Vašem telu nudimo Vam širok asortiman proizvoda.  Vaš kvalitetan san naš je prioritet.