SPAVAJTE KAO NA OBLACIMA

Prekrivači

Za Vas smo obezbedili širok asortiman najkvalitetnijih i najlepših prekrivača. Veliki izbor boja, dezena i materijala. Idealna prilika da ulepšate i osvežite svoj životni prostor. Dekorativan za spavaće, dečije i dnevne sobe.  Za vaše potrebe savršena kombinacija praktičnog i lepog .

FORMA VAZDUŠASTOG TEPIHA

Jorgani punjeni perjem/paperjem

  • stvaranje savršene mikroklime neophodne za miran san

  • velika moć prilagođavanja obliku tela
  • šav u obliku kvadrata zadržava punjenje na mestu

Po svom sastavu paperje je prozračno i lagano. Jorgani punjeni paperjem dobijaju formu vazdušnog tepiha i kao takvi predstavljaju nepogrešiv izbor za sve one koji žele ugodan san. Stvaranje idealnih uslova koji su neophodni za naše telo tokom sna omogućava da se svakog jutra budimo odmorni i naspavani.

U izboru prekrivača, jorgan od paperja ima dugogodišnji primat. Kvalitet koji obezbeđuje sve benefite potrebne čoveku modernog doba.

poručite perjani jorgan

UDOBNOST I TOPLINA

Soft ćebe

  • mekoća i luksuzna nežnost

  • velik izbor modernih boja

  • praktično za putovanja

Pruža udobnost i toplinu u toku čitave godine. Idealan za svaku priliku. Lako se održava i praktičan je za putovanja. Pruža mekoću i može da se koristi u toku čitave godine.

Dekorativan za spavaće, dečije i dnevne sobe. Za vaše potrebe savršena kombinacija praktičnog i lepog.

poručite soft ćebe

NAJBOLJI IZBOR ZA SVAKODNEVNI ODMOR

Super soft jorgan

  • izuzetno mekan i prozračan

  • obezbeđuje lagodan san

  • vlakna obogaćena Aloe verom

Super soft jorgan je potpuno prozračan i vrlo mek. Može se koristiti tokom cele godine. Prekrivač je napravljen od specijalnih mikrofiber vlakana obogaćenih Aloe Verom.

Zbog svog kvaliteta i praktičnog održavanja mikrofiber je postao čest izbor naših potrošača. Mikrofiber je sastavljen od hemijskih vlakana čiji sastav im omogućuje jaku otpornost na habanje. Lak je za održavanje i savršeno prija koži.

Dostupan je u 2 dimenzije: 140x200cm i 200x200cm.

poručite soft jorgan
100%

PAPERJE JORGANI PREMIUM

98%

KONTROLISANA PROIZVODNJA

99%

UDOBNO SOFT ĆEBE

97%

PRAKTIČAN SUPER SOFT JORGAN 

PREKRIVAČI

Pogledajte našu ponudu

Izaberite neki od  izvanrednih prekrivača za Vaš savršen san.  Preporučujemo Vam jorgane punjene perjem koji obezbeđuju veliku moć prilagođavanja Vašem telu.