KO SMO MI

Jastuci Gnezdo

Kompanija ,,Jastuci gnezdo“ osnovana je 2012 godine. Sedište komanije nalazi se u Novom Sadu. Bavimo se proizvodnjom jastuka, jorgana i posteljine visokog kvaliteta. Poslujemo na teritoriji Srbije, Hrvatske, Bosne i Hecegovine, Crne Gore, Nemačke, Austrije i Švajcarske. Od samog osnivanja trudimo se da zadovoljimo potrebe naših potrošača i da im omogućimo kvalitet kakav zaslužuju. Tim kompanije čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom koji svojim naporima doprinose visokom kvalitetu proizvoda i zadovoljavanju potreba naših potrošača. Konsultacije sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti medicine, kiropraktike, fizioterapije kao i sa ljudima koji imaju veliko iskustvo u oblasti meditacije i joge napravili smo veliki izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta i komfora. Usavršavanje tehnologije i proizvodnje rada učinilo je da u najkraćem roku možemo da ispunimo želje i potrebe naših kupaca.

Širok asortiman proizvoda nudi visok izbor u skladu sa potrebama i željama potrošača. Vrhunska tehnologija prozvodnje uz mogućnost izbora veličine, oblika, boje i sastava kako bi zadovoljili sve potebe naših potrošača naš je primarni cilj.

Od samog osnivanja prioritet našeg poslovanja je proizvodnja visokog kvaliteta. Rezultat visokih standarda su lojalni potrošači koji su za nas jasna smernica da smo na pravom putu. Svakodnevnim unapređenjem svog rada nastojimo da unapredimo poslovanje kako bi naše mogućnosti bile u skladu sa potrebama i željama naših kupaca. U svom radu dajemo i doprinos svojoj zajednici i brinemo o svom okruženju.

Vodeća kompanija u regionu koja obezbeđuje svojim potrošačima kvalitetnu kupovinu. Prioritet nam je da standardi u poslovanju budu identični evropskim standardima i da na taj način naši proizvodi postanu sinonim za udoban i kvalitetan san.

Primarni cilj kompanije je da sve potrebe naših potrošača budu zadovoljene. Za ostvarenje našeg cilja koristimo vrhunsku tehnologiju proizvodnje koja omogućuje izbor veličine, oblika, boje i sastava.

ISKUSTVA

Naših korisnika

Petar, Kraljevo

(24 godina)

Devojka mi je tražila na poklon jastuk. Nisam razumeo zašto to, zašto ne nešto uobičajeno, parfem, majica… Ispunio sam joj želju, kada je stigao jastuk jasno mi je bilo zašto ga je želela.

Ana, Zrenjanin

(26 godina)

Jastuk Gnezdo učinio je da moja trudnoća bude lagodna, da uživam i budem fizički spremna za porođaj i negu bebe.

Jasmina, Novi Sad

(29 godina)

Pripremala sam se za period dojenja moje bebe. Slušala sam razne savete, kako i koji položaj je najbolji, na koji način sebi da olakšamo… Na forumima možete pronaći milion saveta, primera… Ne znam zašto, instiktivno ili ne, poručila sam Jastuk za dojenje. Imala sam sreće da mi savršeno odgovara. Položaj leđa, ruku, ma sve se prirodno namesti. Beba uživa, ja nisam napeta i ukočena. Jastuk stvara potpuno prirodan položaj, samo se uklopimo i uživamo.

Vanja, Novi Sad

(24 godina)

Prvih šest meseci trudnoće mi je veoma teško palo. Noćima nisam spavala. Posle neprospavanih noći umorna i iscrpljena nisam uspevala ni tokom dana da spavam u kontinuitetu duže od četiri sata. Sećam se kako je jednog dana komšinica Jelena pričala o jastuku koji je njenoj ćerki pomogao u trudnoći. Nisam ni trenutak razmišljala, bila je to moja poslednja nada da ću uspeti da se naspavam pre nego što nam stigne naš bebac. Poručila sam jastuk gnezdo i uživala do kraja trudnoće. Svim trudnicama od srca ga preporučujem.

Vera, Subotica

(69 godina)

Imam 69 godina i želim da iskažem svoje zadovoljstvo sa Vašim jastukom. Bila sam na teškoj operaciji kuka. Period oporavka je dug i iscrpljujuć. Nisam žalila pare i kupovala sam prostirke i jastuke za koje sam čula da će mi pomoći. I sada mi stoje u ormanu. Ništa mi nije pomoglo. Čula sam od cimerke iz bolnice za jastuk Gnezdo i poručila ga bez ikakve nade. Pomislila sam još jedan, pa kud svi tu i taj. Ne postoje reči da napišem ovde svoje zadovoljstvo. Sastav, struktura i čvrstina, sve mi je dalo komotitet koji mi je bio neophodan za oporavak. Oporavak posle takvih operacija je dug i naporan, ali uz ovakav jastuk bude daleko manje bolan.

Danijela, Beograd

(34 godine)

Napad panike svakodnevni sam imala. Po buđenju znala sam šta me čeka, bebac koji plače gde ga stavim. Da ga držim u rukama ceo dan i obavljem tekuće poslove, ne mogu fizički. Sve mame znaju na šta mislim. Ručak, spremanje, tekući poslići po stanu….Stavim ga u krevetić plače, na krevetu nije bezbedno, u jaje kada ga stavim par minuta bude miran i počne da plače…Sve se vrtelo u krug, a ja bez ideje kako sebi da pomognem. Na fejsu mi je izašla slika jastuka za bebe. Pogledala sam profil i videla nasmejane bebe koje uživaju. Pomislila sam kada su sve one nasmejane i uživaju, pa i ovaj moj mali će. Tako je i bilo, plavi bebi jastuk bio je na našoj adresi za dva dana. Ručak skuvan na vreme, veš raširen, stan spreman.

Da li imate problem sa spavanjem? Mi vam možemo pomoći!

ONLINE SHOP

PIŠITE NAM

Ukoliko imate neko pitanje za nas, popunite formular ispod i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.